Corporate content

Butino is een creatief productiebureau voor beeldmarketing en ontwikkelt efficiënte doeltreffende foto en video content.

Beeldcontent.

Butino ontwikkelt en produceert samen met u beeldmateriaal van professionele kwaliteit dat u kunt inzetten om daarmee uw doelen te bereiken.

Butino kan met u een beeldbank aanleggen en aanvullen, waardoor consistentie in het beschikbare beeldmateriaal gewaarborgd is. Butino zorgt voor beeld dat in lijn is met de visuele identiteit qua toon, stijl en esthetiek, cruciaal voor uw branding.

Scenario fotografie.

Bij scenario fotografie worden de beelden en scenario's vooraf besproken en afgestemd op de contentbehoefte. Op locatie worden de beelden geschoten die nodig zijn.

Scenario fotografie is een goede manier om nieuwe beelden voor websites te laten maken. Hierbij wordt ook rekening gehouden met het concept ontwerp van de website.

Video content.

Videomarketing is het gebruik van video om producten of diensten te promoten en op de markt te brengen. Het gaat om het maken en delen van video’s die de kenmerken en voordelen van een product of dienst laten zien.  Ook kan videomarketing op een andere manier waarde toevoegen aan de doelgroep.

Food fotografie.

Onze foodfotografie legt de essentie en verfijning van uw gerechten vast. Met professionele technieken belichten we elk aspect van het eten, van textuur tot kleur, waardoor de beelden zowel aantrekkelijk als uitnodigend zijn. Deze foto's zijn perfect voor uw menu's, websites, en sociale media, en spelen een cruciale rol in het verleiden van klanten om uw culinaire creaties te ervaren.

Scenario.

Bij scenario fotografie wordt er een situatie in scene gezet om het gewenste beeld te maken. Met scenario fotografie komen we op locatie de organisatie vastleggen. Uw organisatie wordt het decor van de fotoshoot, de medewerkers spelen de hoofdrol. De foto’s zijn breed inzetbaar, voor verschillende marketinguitingen.

Waar wij voor staan.

diamond

Kwaliteit

Het leveren van kwaliteit is heel belangrijk voor ons. Het laat onze toewijding en professionaliteit zien en zorgt voor duurzame samenwerkingen.

event_available

Efficiëntie

Efficiënt samenwerken leidt tot een soepele en effectieve dienstverlening, waarbij we tijd en inspanning optimaal benutten.

refresh

Continuïteit

Continuïteit in onze kwaliteit, beeldstijl en leveringsvoorwaarden vormt de basis voor een prettige samenwerking als mediapartner.