Over Butino.

Content maken doe je samen

Over ons.

Met ruim 10 jaar aan ervaring in fotografie en videografie, leveren wij met passie en plezier effectieve beeldcontent voor een breed scala aan bedrijven en organisaties. Onze benadering is klantgericht en samenwerkingsgeoriënteerd.

Door samen in gesprek te gaan, ontdekken wij de wensen en behoeften van onze klanten, en bespreken welke vorm van communicatie het beste bij hun doelen past.

Foto teams.

Onze eventfotografie omvat een breed scala aan evenementen, van meerdaagse congressen tot galadiners en beurzen. Wij coördineren en voorzien in meerdere fotografen indien nodig om alle belangrijke momenten vast te leggen. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om dezelfde dag nog foto's te leveren.

Congressen.

Onze congresfotografie richt zich op het vastleggen van sprekers, breakout sessies en de algehele sfeer van het congres. Deze beelden zijn ideaal voor marketingdoeleinden voor toekomstige edities. Al tijdens het congres delen we beelden, perfect voor gebruik op social media. We maken ook foto's tijdens stadswandelingen, diners en feestavonden, om elk aspect van uw evenement te belichten.

Aftermovie.

Aftermovies vertellen het verhaal van zakelijke evenementen, congressen en awardshows.  Butino brengt de dynamiek en het karakter van elk evenement in beeld.

Mediapartner.

Wij begrijpen de behoeften van onze klanten en denken mee waar nodig. Wij bieden maatwerkoplossingen, hebben een proactieve benadering, maken vooraf heldere afspraken en hebben oog voor detail.

Als vaste mediapartner zorgen wij voor een continue lijn in de beeldkwaliteit, beeldstijl en de aanlevering van het bewerkte eindresultaat. Onze senior eventfotografen hebben een ruime ervaring aan eventfotografie in verschillende settingen.  

Waar wij voor staan.

diamond

Kwaliteit

Het leveren van kwaliteit is heel belangrijk voor ons. Het laat onze toewijding en professionaliteit zien en zorgt voor duurzame samenwerkingen.

event_available

Efficiëntie

Efficiënt samenwerken leidt tot een soepele en effectieve dienstverlening, waarbij we tijd en inspanning optimaal benutten.

refresh

Continuïteit

Continuïteit in onze kwaliteit, beeldstijl en leveringsvoorwaarden vormt de basis voor een prettige samenwerking als mediapartner.