MICE content

Butino levert professionele fotografie en video content voor internationale Meetings, Incentives, Conferences and Exhibitions (MICE).

Foto en video content.

Onze eventfotografie omvat een breed scala aan evenementen, van meerdaagse congressen tot galadiners en beurzen. Wij coördineren en voorzien in meerdere fotografen indien nodig om alle belangrijke momenten vast te leggen. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om dezelfde dag nog foto's te leveren.

Bijeenkomsten.

Butino team van fotografen, voor evenementen en congressen van 1 dag tot meerdere dagen, nationaal en internationaal. Hierbij is het ook mogelijk om portretfoto's te maken van bezoekers door een vaste plek in te richten en met een of meerdere fotografen de portretten te schieten.

Incentives.

Een aftermovie is een goede manier om het verhaal van het evenement te vertellen en dit te laten zien. Van zakelijke evenementen, tot meerdaagse congressen en awardshows, wij brengen de dynamiek en het karakter van elk evenement in beeld.

Congressen.

Venue content fotografie benadrukt de unieke kenmerken en sfeer van uw evenementenlocatie. Deze foto's zijn ideaal voor gebruik op websites, in brochures en op sociale media, en helpen bij het aantrekken van meer evenementen en bezoekers naar uw locatie.

Beurzen.

Wij begrijpen de behoeften van onze klanten en denken mee waar nodig. Wij bieden maatwerkoplossingen, hebben een proactieve benadering, maken vooraf heldere afspraken en hebben oog voor detail.

Als vaste mediapartner zorgen wij voor een continue lijn in de beeldkwaliteit, beeldstijl en de aanlevering van het bewerkte eindresultaat. Onze senior eventfotografen hebben een ruime ervaring aan eventfotografie in verschillende settingen.  

Waar wij voor staan.

diamond

Kwaliteit

Het leveren van kwaliteit is heel belangrijk voor ons. Het laat onze toewijding en professionaliteit zien en zorgt voor duurzame samenwerkingen.

event_available

Efficiëntie

Efficiënt samenwerken leidt tot een soepele en effectieve dienstverlening, waarbij we tijd en inspanning optimaal benutten.

refresh

Continuïteit

Continuïteit in onze kwaliteit, beeldstijl en leveringsvoorwaarden vormt de basis voor een prettige samenwerking als mediapartner.