Butino

De website Janbuteijn.nl is overgegaan in Butino.nl

Janbuteijn.nl

De website Janbuteijn.nl heeft een nieuwe naam: Butino.

Buino levert nog steeds fotografie zoals eventfotografie. Daarnaast levert Butino ook diensten als fotografie voor meerdaagse events, content fotografie, portretfotografie en video content.

Daarnaast levert Butino ook diensten als fotografie voor meerdaagse events, content fotografie, portretfotografie en video content. Voor events en awardshows kunnen wij verschillende diensten leveren zoals: portretfotografie van de genomineerden, voorstelvideo's van de genomineerden, deelnemers fotograferen bij een fotomuur of rode loper, eventfotografie en de aftermovie.

Mediapartner.

Wij begrijpen de behoeften van onze klanten en denken mee waar nodig. Wij bieden maatwerkoplossingen, hebben een proactieve benadering, maken vooraf heldere afspraken en hebben oog voor detail.

Als vaste mediapartner zorgen wij voor een continue lijn in de beeldkwaliteit, beeldstijl en de aanlevering van het bewerkte eindresultaat. Onze senior eventfotografen hebben een ruime ervaring aan eventfotografie in verschillende settingen.  

Bekijk de website van Butino

Waar wij voor staan.

diamond

Kwaliteit

Het leveren van kwaliteit is heel belangrijk voor ons. Het laat onze toewijding en professionaliteit zien en zorgt voor duurzame samenwerkingen.

event_available

Efficiëntie

Efficiënt samenwerken leidt tot een soepele en effectieve dienstverlening, waarbij we tijd en inspanning optimaal benutten.

refresh

Continuïteit

Continuïteit in onze kwaliteit, beeldstijl en leveringsvoorwaarden vormt de basis voor een prettige samenwerking als mediapartner.