Portretfotografie

Portretfotografie voor bedrijven en organisaties

Zakelijk portret.

Portretfoto’s worden vaak gebruikt voor professionele doeleinden, zoals op zakelijke websites, sociale media en andere zakelijke uitingen. Vooraf is belangrijk om te weten waar de portretten voor worden gebruikt en met welk doel, zo kan de stijl worden bepaald die past bij de uiting.

LinkedIn.

Butino kan ook op locatie een fotostudio opbouwen. Deze studio kan op een later moment nog een keer worden opgebouwd, om de reeks te vervolgen met nieuwe medewerkers.

Natuurlijke achtergrond.

Op locatie kan ook gekozen worden voor een shoot met een natuurlijke achtergrond.

Portretten met een natuurlijke achtergrond werken goed wanneer de omgeving een deel van het verhaal vertelt.

Groepsfoto.

Butino verzorgt ook groepsportretten. Naast een individuele foto van alle medewerkers levert zo’n groepsportret toegevoegde waarde op. Het is een mooie manier om de mensen van de organisatie in samenhang af te beelden.

Vaste fotodagen.

Het fotograferen van nieuwe medewerkers op vaste dagen zorgt voor consistentie en professionaliteit in uw personeelsfoto's. Deze aanpak vergemakkelijkt de planning en integreert nieuwe medewerkers snel in uw communicatie.

Waar wij voor staan.

diamond

Kwaliteit

Het leveren van kwaliteit is heel belangrijk voor ons. Het laat onze toewijding en professionaliteit zien en zorgt voor duurzame samenwerkingen.

event_available

Efficiëntie

Efficiënt samenwerken leidt tot een soepele en effectieve dienstverlening, waarbij we tijd en inspanning optimaal benutten.

refresh

Continuïteit

Continuïteit in onze kwaliteit, beeldstijl en leveringsvoorwaarden vormt de basis voor een prettige samenwerking als mediapartner.