Video content

Butino helpt vanaf de start van het ontwerp tot en met de publicatie van de video’s.

Video content.

Videomarketing is het gebruik van video om producten of diensten te promoten en op de markt te brengen. Het gaat om het maken en delen van video’s die de kenmerken en voordelen van een product of dienst laten zien.  Ook kan videomarketing op een andere manier waarde toevoegen aan de doelgroep.

Aftermovie.

Een aftermovie is een goede manier om het verhaal van het evenement te vertellen en dit te laten zien. Van zakelijke evenementen, tot meerdaagse congressen en awardshows, wij brengen de dynamiek en het karakter van elk evenement in beeld.

Waar wij voor staan.

diamond

Kwaliteit

Het leveren van kwaliteit is heel belangrijk voor ons. Het laat onze toewijding en professionaliteit zien en zorgt voor duurzame samenwerkingen.

event_available

Efficiëntie

Efficiënt samenwerken leidt tot een soepele en effectieve dienstverlening, waarbij we tijd en inspanning optimaal benutten.

refresh

Continuïteit

Continuïteit in onze kwaliteit, beeldstijl en leveringsvoorwaarden vormt de basis voor een prettige samenwerking als mediapartner.

Bekijk hier verschillende voorbeelden.

Provincie Utrecht

In deze  aflevering van onze videoreeks hebben wij in beeld gebracht hoe het spoorwissel in het centrum van Nieuwegein wordt verwisseld. Hierbij hebben wij verschillende werkzaamheden in beeld gebracht en hebben wij een interview op locatie afgenomen om de werkzaamheden toe te lichten.

Restauratie Opleidingsprojecten

Voor het ROP hebben wij een video gemaakt waarbij wij de Domtoren in Utrecht op zijn geweest. Wij hebben hier verschillende restauratiewerkzaamheden in beeld gebracht, in combinatie met interviews bovenop de domtoren.

KWR Water

Deze video is gemaakt voor KWR Water en is een terugblik op de netwerkdag voor jonge professionals in de drinkwaterindustrie.

NLPO Talentenweekend

Tijdens het Talentenweekend van de NLPO krijgen de genomineerden een weekend lang verschillende trainingen van mensen uit het vak. Gedurende dit hele weekend zijn er opnames gemaakt, met als doel deze video.